Rouva Kotkot

Olen Rouva Kotkot. Tämän nimen olen saanut jo vuosia sitten ja se liittyy aika lailla työhöni putiikinpitäjänä. Jotenkin se nimi nyt vaan sattuu sopimaan minulla.

Minuun saat yhteyden meilaamalla rouvakotkot@kananlento.com

Pidän eläimistä ja etenkin noista kanoista, joista tuo nimikin juontuu. Kanat ovat fiksuja eläimiä ja oppivat helposti kaikenlaista. Eläinrakkaus muutenkin on eräs elämäni suurimpia iloja. Lapsuuteni ei ollut erityisen auvoinen, mutta eläimet lohduttivat minua. Edelleen eläimistä on minulle iloa, mutta on niistä toki sitten hommaakin. Varsinkin kurakeleillä miettii, että olisihan sitä helpompiakin iloja elämään voinut valita. Toisaalta en osaa olla ilman näitä karvakavereitakaan.

Asun Hevonpellon pienellä maatilalla Sipoossa. Kanssani asuu mieheni sekä lauma erilaisia eläimiä. Poikani ovat jo muuttaneet kotoa pois, mutta onneksi he eivät asu kaukana. Jos olen reissussa, on tilalla aina yleensä jompikumpi pojistani talonvahtina.

Teen suurimman osan työstä täältä Hevonpellosta käsin ja elämä pyörii täällä Kotkotinkotona. Aikaisemmin elämässä olen ollut enemmän semmoista jakkupukukansaa ja työ oli minulle kovin tärkeää. Elämä on vienyt kuitenkin eteenpäin ja vähän toisenlaisen maailmaan.

Harrastan lukemista ja käsitöitä lähinnä rentoutumismielessä. En ole mikään erityisen taitava käsityöntekijä, mutta hirveä määrä villasukkia on tullut tehtyä ja aikoinaan tosi paljon villapaitoja. En osaa noudattaa oikein mitään ohjeita vaan yleensä ideoin käsitöitä omasta päästäni.

Tervetuloa mun maailmaan Kotkotin kotiin!

 

Kuvassa minä pienenä tyttönä suvun maatilalla Mietinsaaressa.

 

Jätä kommentti