Kananlento

Tässä blogissa kirjoittelen yksityishenkilönä, mutta minulla on myös taustani ja työni. Ei voi kuitenkaan puhua Rouva Kotkotista ilman Kananlentoa, sillä putiikin perusteella olen saanut 2005 kutsumanimeksieni Rouva Kotkotin.

Pidän yhdessä Neiti Närhenmunan ja Herra Kotkotin kanssa Kananlento-putiikkia. Hevonpellon tilalla Sipoossa sijaitsee tunnelmallinen vanhaan talliin rakennettu putiikki. Tilalta lähtee myös Kananlennon verkkokaupan tuotteet matkaan. Putiikki vie välillä paljon aikaani ja joskus taas on sen suhteen leppoisampaa. Putiikki on ollut vähän toisella omistuspohjalla (minä toki mukana) jo aikoinaan Vanhassa Porvoossa ja Helsingissä Annankadulla.

Toinen työni on Putiikkiopisto. Minulla on pitkä ja laaja kokemus kaupankäynnistä ja etenkin erikoiskaupasta. Olen myös työskennellyt aloilla (esim. ict), jotka täydentävät ymmärrystäni kaupanalasta. Kaupallisten opintojen lisäksi minulla kasvatustieteen opintoja. Uskon, että osaan aika hyvin opastaa ihmisiä putiikinpidon haasteellisessakin maailmasssa.

Kananlennon putiikki löytyy täältä.

Jos Putiikkiopiston koulutukset kiinnostavat, voit lukea niistä täältä.

Jätä kommentti